Hvordan opsiger jeg mit abonnement?

Vi håber ikke du vil forlade os. 😢 Men hvis det er nødvendigt, kan dit abonnement opsiges på to måder:

• Ved fraflytning, når din lejekontrakt er endeligt opgjort og dit eventuelle fraflytningskrav er betalt ophører dit abonnement automatisk. 🤓

• Skulle du gå hen og vinde i lotto 🎱 eller tjene big bucks, 💰så kan du kan altid vælge at indbetale dit depositum/forudbetalt leje kontant jf. din lejekontrakt til din udlejer, og derved opsige dit Keyhole abonnement.