Absolut!

Keyhole kan integreres som du ønsker det. Uanset om du vælger at tilføje Keyhole direkte til din lejebolig's hjemmeside, eller om du udvider din søgeportal med en depositumsfri søgefunktion, eller hvis du gerne vil integrere direkte ind i dit software til ejendomsadministration - Så kan Keyhole hjælpe!

Vi arbejder intens på et API, som er klar til efteråret 2019.

Se mere på www.usekeyhole.com og ikke mindst her, så snart vi går i luften med denne spændende integrationsmulighed.