Vi bruger cookies til at tilpasse vores hjemmesides indhold og markedsføring, til at optimere funktioner og til at analysere vores trafik. 🤙🏻

Vi deler oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at bruge vores hjemmeside.

Hvad er cookies? 🍘

Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv. Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke. 🙌🏼

Dette websted bruger forskellige typer af cookies. Nogle cookies sættes af tredjeparts tjenester, der vises på vores sider.

For at få mere at vide om hvordan vi bruger cookies kan du kontakte os på info@usekeyhole.com, eller læse hvordan vi behandler persondata i vores Privatlivspolitik.

Hvordan bruger vi cookies?

Cookie-relaterede oplysninger bruges ikke til at identificere dig personligt, og mønsterdata er fuldt ud under vores kontrol. Disse cookies bruges ikke til andet formål end at optimere vores hjemmeside, som beskrevet nedenfor:

Marketing 👻
Marketing cookies bruges til at spore besøgende på tværs af websites. Hensigten er at kunne vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger, og dermed mere værdifulde for udgivere og tredjeparts annoncører.

Statistik 🏆
Statistisk cookies hjælper webstedsejere med at forstå, hvordan de besøgende interagerer med hjemmesider ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt.